Clienti

Smith & Smith SRL

"Fiind într-o continua dezvoltare , sistemul informatic implementat a dus la cresterea numarului de tranzactii cu 30-50% prin eficientizarea activitatii si fara a se modifica numarul personalului. Pot spune ca acum operatiunile sunt foarte sigure, eroarea umana fiind din ce in ce mai mica."

Adrian Vladimir Ciorcasel, administrator Smith & Smith

ANAF

"Colaborarea cu “SC Midsoft It Group SRL” a inceput in septembrie 2007 si se desfasoara si in prezent, in cele mai bune conditii, angajatii operatorului economic dand dovada de un real profesionalism in ceea ce priveste colaborarea cu institutia noastra, raspunzand cu promtitudine la solicitarile cu privire la informatii despre programul mentionat Programul de facturare “Facturis STOC” este un program usor de folosit in activitatea de facturare si gestiune stocuri"

Valerica Secosan – P. Director ANAF

Decathlon

"Eficient si usor de folosit, facturi emise rapid si corect fara batai de cap"

Adelina Rizea – Accountant and Store Controller DECHATLON

Airport Plaza

"Facturis Online este un program de facturare complet si simplu de utilizat in acelasi timp, indispensabil in activitatea noastra zilnica. Ne-am oprit asupra lui dupa ce am incercat mai multe programe de facturare online care insa nu acopereau toate nevoile noastre. Recomandam cu placere serviciile de facturare oferite de aceasta achipa de profesionisti"

Echipa Airport Plaza

Sedona

"Folosim si comercializam Facturis inca din 2008, fiind un program intuitiv ce ofera multiple functionalitati utile la un pret surprinzator. Pentru ca este actualizat constant iar suportul este de cea mai buna calitate, il recomandam intotdeauna cu incredere clientilor nostri. De la magazine de proximitate pana la depozite en gros, de la magazine on-line pana la saloane de frumusete, orice comerciant poate folosi Facturis pentru o vanzare si o gestiune mai usoara"

Alexandru Lembrau – Director general SEDONA

Rapid Est Transfer

"Sistemul implementat a ajutat la eficientizarea activităţii şi la creşterea randamentului cu aceleaşi resurse ca şi înainte."

Alina Adam, administrator Rapid Est Transfer

Aveti nevoie de ajutor... Nu ezitati sa ne contactati!

Ia legatura cu noi
Sus